Laatste kans! Meld je aan voor de Raad van Advies

dinsdag 9 februari 2021
Het PraktijkmanagersNetwerk is er voor jou! We willen samenwerken met een Raad van Advies die is samengesteld uit praktijkmanagers die werken in de huisartsenzorg, mondzorg en fysiotherapie. Als lid van de raad denk je mee over de koers en de activiteiten van het netwerk. Donderdag 11 februari a.s. vindt de eerste bijeenkomst (online) plaats van 11.00 uur tot 12.30 uur.

Als lid van de Raad van Advies praat en denk je mee. Laat weten wat er in jouw praktijk speelt en welke onderwerpen je in de interviews, artikelen, discussies en evenementen van het PraktijkmanagersNetwerk aan bod wil laten komen. Geef aan welke ontwikkelingen relevant zijn voor je vak. We horen ook graag je mening over activiteiten die we willen organiseren. 

We zijn vooral op zoek naar praktijkmanagers in fysiotherapiepraktijken. En zowel startende als meer ervaren praktijkmanagers zijn van harte welkom.

Wil je je aanmelden? Stuur dan een mail naar mvdgaag@medischondernemen.nl. Je ontvangt dan snel een mail met de agenda en inloggegevens.

 

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.

Foto: Shutterstock