Joost De waard

Joost de Waard is een enthousiaste HR Consultant die kiest voor pragmatische oplossingen en graag het gesprek aangaat met u als professional.

Joost de Waard is een ambitieuze en gedreven HR Consultant met ruime all-round HR-ervaring binnen diverse bedrijven in de profit en non-profit sector. Het is zijn passie om zijn kennis en ervaring te delen met ondernemers, zodat zij vooral bezig kunnen zijn met hun vak en geen omkijken hebben naar HR-vraagstukken. 
Joost is werkzaam bij accountants- en adviesorganisatie Visser & Visser. Binnen de organisatie is een Branchegroep Zorg actief, welke met een multidisciplinair team haar zorgklanten bediend. Tandartsen, huisartsen, apotheken, fysiotherapeuten en gezondheidscentra behoren tot de klantenkring. Door ervaring heeft Visser & Visser specifieke branchekennis opgebouwd, waarmee de adviseurs goed kunnen meedenken over de toekomst en adviseren op allerlei gebieden: financieel, HRM, herstructureringen, fusie- en verandertrajecten, etc. Visser & Visser beschikt over een groot netwerk in de zorg en werkt samen met verschillende spelers, zoals brancheverenigingen, projectontwikkelaars, leveranciers, factoringmaatschappijen en banken.

Neem contact op met Joost voor een vrijblijvend gesprek: 06 - 51 788 502 of via rjdewaard@visser-visser.nl.
 

Joost de Waard

Contactgegevens

Functie
Senior Consultant HRM