Dag van de Praktijkmanager: online op 8 én 24 september

sep24
Op 8 én 24 september vieren we ons vak tijdens de Dag(en) van de Praktijkmanager. Twee dagdelen samen met je vakgenoten én topsprekers de diepte in op een aantal belangrijke vragen die vandaag of morgen ook in jouw praktijk spelen. Je kunt er ook voor kiezen om één van beide dagen te volgen.

Veilig, effectief, interactief dankzij onze geavanceerde online congrestool en met topsprekers die je inspireren én die ook jouw vragen (die je vooraf én tijdens de masterclasses kunt stellen) gegarandeerd zullen beantwoorden. Alle sessies worden opgenomen en kun je dus na afloop (exclusief voor deelnemers) nog rustig terug kijken. Als deelnemer krijg je bovendien een gedrukt exemplaar van het rapport van het functieprofielenonderzoek 2020 (t.w.v € 29,95) gratis.

 

 

 

De voordelen van online:

 • Het programma van de twee dagen biedt volop ontmoeting, kennis en inspiratie. Met op 8 september de masterclasses over Geweldloos communiceren (Charlotte van den Wall Bake) en Juridische actualiteiten voor jouw praktijk (Jolanda van Boven) en op 24 september Teamflow (door Jef van Hout) en Waar sta je (voor) waarin we de resultaten van het Functieprofielenonderzoek bespreken onder leiding van Alexander Tolmeijer, bestuursleden van de NvvPM en Charlotte van den Wall Bake.
 • Het is gegarandeerd Coronaproof.
 • Het is effectief, het scheelt je veel reistijd en- kosten.
 • Het is interactief dankzij onze geavanceerde online congrestool.
 • De (top)sprekers hebben alle tijd om hun kennis met je te delen én jouw vragen te beantwoorden.
 • Je kunt die vragen desgewenst vooraf al stellen, zodat de sprekers daar op in kunnen gaan tijdens hun sessie. Mail ze naar  mirjam@medischondernemen.nl.
 • Alle sessies worden opgenomen en kun je dus na afloop (exclusief voor deelnemers) nog rustig terug kijken met de link die we je na afloop toesturen.
 • Als deelnemer krijg je bovendien een gedrukt exemplaar van het rapport van het Functieprofielenonderzoek 2020 (twv € 29,95) gratis.
 • Leden van het PraktijkmanagersNetwerk profiteren van korting en betalen het online tarief van € 195,- i.p.v. € 245,- (excl. btw).
  Niet leden profiteren van de najaarsactie en betalen €345,- i.p.v. €395,- ínclusief een PM Jaarabonnement.

Meld je hier aan!

Dag van de Praktijkmanager: online op 8 én 24 september

Datum / tijd

24 september 2020
Aanvang: 10.00 uur

Locatie

near_meOnline