Word lid van PraktijkmanagersNetwerk

Het PraktijkmanagersNetwerk is hét netwerk voor en door praktijkmanagers waar we kennis delen, ervaringen uitwisselen, mensen met elkaar in contact brengen en belangrijke ontwikkelingen in de eerstelijnszorg volgen en stimuleren. Dit doen we via bijeenkomsten, de website, social media kanalen, de nieuwsbrief, MO Plek en MedischOndernemen Magazine. Ruim 10 jaar geleden is het PraktijkmanagersNetwerk opgericht en inmiddels zijn er bijna 500 praktijkmanagers uit heel het land aangesloten.

Met de groei van ons netwerk zijn we steeds beter in staat om, naast een aantal activiteiten voor iedereen, ook steeds meer op maat kennis(sen) bij elkaar te brengen. Zo ontstaat een interessante mix voor startende- en ervaren praktijkmanagers uit alle typen eerstelijnspraktijken. 

De mogelijkheden

Wil jij graag lid worden van PraktijkmanagersNetwerk of wil jij graag jouw advertentie of vacature op ons platform hebben staan? Je hebt de keuze uit de volgende mogelijkheden:

Meer weten?

Wil jij graag meer informatie over het aansluiten bij, het bedrijfslidmaatschap of partner worden van PraktijkmanagersNetwerk? Neem contact met ons op via het formulier en ontvang de digitale partnerbrochure

Informatieaanvraag