Masterclass HR: Actuele tips en trucs voor uw personeelsproces

nov16

Donderdag 16 november organiseren we in samenwerking met Berit Koopmans, van Visser & Visser Branchegroep Zorg en expert van het PrakijkmanagersNetwerk, de masterclass “HR: Actuele tips en trucs voor uw personeelsproces”.

Programma
In de ochtend werpen we een blik op de nieuwe wet- en regelgeving die is aangekondigd op Prinsjesdag. Verschillende casussen worden besproken om elkaar te inspireren en te ondersteunen, waarbij we aan de hand van voorbeelden zowel de huidige regeling als de toekomstige veranderingen bespreken. 

Het najaar staat vaak in het teken van eindejaarsgesprekken, om het afgelopen jaar te evalueren en vooruit te lopen op het nieuwe jaar. Maar dit zijn niet de enige gesprekken die je in het jaar met elkaar voert. Na de lunch zoomen we in op deze gesprekken en de verschillende cycli die je hierbij kunt hanteren. Daarbij laten we verschillende soorten gesprekken de revue passeren. Welke gesprekken zijn van belang? Op welke manier voer je ze en welke technieken komen hierbij kijken? Is het noodzakelijk om de gesprekken vast te leggen of niet? 

Voor wie?
Deze masterclass is geschikt voor de startende en ervaren praktijkmanagers werkzaam in de mondzorg, huisartsenzorg, fysiotherapie of andere eerstelijnspraktijken. 

De inbreng van jou als deelnemer is hierbij van belang. Dus neem je voorbeelden en ervaringen mee, zodat we van elkaar kunnen leren.

 

masterclass

Datum / tijd

16 november 2023
Aanvang: 09.30 uur

Prijs

€295,- (ex. btw voor niet leden) € 245,- (ex. btw voor leden)

Locatie

near_meKafé van Zanten Amersfoort, Nederland.