Meetup voor praktijkmanagers van mondzorgpraktijken

nov16
Naast alle eerstelijnsbijeenkomsten en -informatie die voor iedereen interessant zijn, is het af en toe ook goed om met praktijkmanagers uit je eigen beroepsgroep in contact te komen. Vandaar dat het PraktijkmanagersNetwerk sinds vorig jaar de online Meetups organiseert.

In deze Meetup voor praktijkmanagers werkzaam in mondzorgpraktijken op 16 november 2021 van 14.00 - 16.00 uur geven we het woord aan Mascha van Wermeskerken (oprichter van Dentiness). Mascha benadrukt het belang van een uitdaging en duidelijkheid in het werk. ‘Ik kom het vaak tegen dat een team geen focus heeft. De ene keer moet de agenda voller, dan is er chaos op de werkvloer en te veel uitloop en moet er van alles op stel en sprong veranderen of zijn de protocollen ‘ineens’ niet op orde. Het is vaak van alles tegelijkertijd, maar wat heeft prioriteit?’ Op basis van haar filosofie van PraktijkGeluk brengt ze praktijken naar een hoger level. En om te beginnen jou tijdens deze Meetup!

Complete najaarskalender 
We bieden je niet één dag maar een half jaar aan kennis-, netwerk- en inspiratiemomenten aan. Waarmee je jezelf, je team, je praktijk en je netwerk op een leuke manier verder kunt ontwikkelen. 

Complete najaarskalender 
We bieden je niet één dag maar een half jaar aan kennis-, netwerk- en inspiratiemomenten aan. Waarmee je jezelf, je team, je praktijk en je netwerk op een leuke manier verder kunt ontwikkelen. 

Keuzemenu
Met de Passe Partout kun je aan de complete najaar kalender meedoen. 

Onderdeel Als lid Als niet lid
Meet Up (per editie)  € 49,50,-  € 95,-
Durf te vragen  € 49,50,-  € 95,-
MO Plek Gebruikersbijeenkomst  Gratis  Geen toegang
Regiobijeenkomsten  Gratis  Geen toegang 
Keynote Meeting  € 125,-  € 195,-
Nieuwjaarsbijeenkomst  € 125,-  € 195,-
Exclusief exemplaar onderzoek  € 49,50,-  € 95,-

Passe Partout

 € 245,-

 € 395,-

Lees meer over de najaarskalender en schaf een Passe Partout aan of meld je aan voor losse bijeenkomsten.

 
Blijf op de hoogte van bijeenkomsten zoals deze én van het laatste nieuws via onze nieuwsbrief  
Meld je aan voor de nieuwsbrief 

 

 

 

Datum / tijd

16 november 2021
Aanvang: 14.00 uur

Locatie

near_meOnline