Mondzorgpraktijk Anno Nu

dec11

Op 11 december staan we in Utrecht graag voor u klaar voor Mondzorgpraktijk Anno Nu 2021. Hét congres voor praktijkhouders en -managers in de mondzorg die vol vertrouwen en goed voorbereid het nieuwe jaar in willen gaan. Alle niet-medische aspecten van de praktijk komen tijdens deze dag aan bod. We brengen u op de hoogte en laten u zien wat u direct kunt toepassen om uw praktijk op orde te brengen. 

Feestelijk sfeer 
Net als u kijken we meer dan ooit uit naar een dag vol ontmoeting, bijpraten, kennis, inspiratie, ontspanning en plezier. En bruisen van de ideeën om de dag nog leuker en verrassender te maken! 

Deze achtste editie biedt volop inspiratie én tal van praktische tips en handvatten van experts en vakgenoten. Uiteraard is er meer dan genoeg gelegenheid om bij te praten met vakgenoten, sprekers, de gastheren en sponsoren die uw ook in 2022 van dienst zijn.

NIEUW: Voorprogramma en Durf te vragen
We bieden dit jaar extra waar voor uw geld. Naast de inhoudelijke en interactieve presentaties, kunt u op twee manieren uw kennis een extra impuls geven:

  • Bekijk tijdens het online voorprogramma op 30 november een introductie van de presentaties. Deze zijn later exclusief voor deelnemers terug te kijken.
  • Stel tijdens het congres op 11 december al uw vragen tijdens de Durf te Vragen sessies die de sprekers naast hun eigen sessie verzorgen.

Ledenkorting
Het congres wordt met plezier voor u georganiseerd door KNMTVvAA of  MedischOndernemen. Bent u lid van (een van) ons? Dan ontvangt u €50,- ledenkorting. 

Ga vol vertrouwen en goed voorbereid het nieuwe jaar in, breid uw netwerk uit én verdien 5 KRT-punten! 

Aanmelden

Datum / tijd

11 december 2021
Aanvang: 00.00 uur

Prijs

€Ticketprijs voor leden € 295,- Voor niet leden: €345,-

Locatie

near_me't Hart Orteliuslaan 750 Utrecht, Nederland.