Ondernemen in de mondzorg centraal op KNMT-congres

jun24
Er komt in 2016 veel nieuwe, ingrijpende wet- en regelgeving op de mondzorg af. De KNMT merkt dat tandartsen grote behoefte hebben aan praktisch advies bij de implementatie ervan. Met het programma van jaarcongres op vrijdag 24 juni 2016 richt de beroepsvereniging zich daarom op succesvol ondernemen in de mondzorg.

Op het programma staan onder andere sessies over nieuwe regelgeving over de samenwerking tussen praktijkhouders en zelfstandige tandartsen. Ook zijn er sessies over taakdelegatie, het patiëntendossier en de implementatie van richtlijnen in de praktijk. Daarnaast zijn er speciale Q&A-sessies waarin experts op ‘best practices’ ingaan en waarin veel ruimte is voor vragen die leven bij congresdeelnemers.


Behalve de formele kant van ondernemen is er ook ruimte voor verdieping en inspiratie. In verschillende workshops komen vragen aan de orde zoals: hoe kun je leren van een benchmark? Hoe start je een praktijk op? En hoe smeed je een team dat van elkaar op aan kan? Onder de vele sprekers zijn Wolter Brands, tandarts, jurist en klachtenexpert, Wil van der Sanden, die onderzoek doet naar richtlijnen aan de Radboud Universiteit Nijmegen, Harry Korver, praktijkadviseur bij de KNMT en Maud Kleuskens, die mensen helpt om het maximale uit hun onderneming te halen. Dagvoorzitter is tandarts Dolf Hehenkamp.

 

Het congres vindt plaats op vrijdag 24 juni in DeFabrique in Utrecht. Er is een speciaal parallelprogramma voor de medewerkers van de tandarts, zoals praktijkmanagers, mondhygiënisten en tandartsassistenten.

Meer informatie en aanmelden via www.knmt.nl/jaarcongres.

Ondernemen in de mondzorg centraal op KNMT-congres

Datum / tijd

24 juni 2016
Aanvang: 10.00 uur

Locatie

near_meDeFabrique