PM Actueel: Succesvolle praktijk(voorbeeld)en

sep24

Met PM Actueel ben je weer helemaal up to date! 

Leden van het PraktijkmanagersNetwerk kunnen vier keer per jaar gratis deelnemen aan een lunchwebinar over een actueel onderwerp. Verzorgd door een expert op het betreffende thema waardoor een kennis update gegarandeerd is. En uiteraard volop gelegenheid om je eigen vragen voor te leggen aan de spreker en de andere deelnemers. Zo ben je in korte tijd weer helemaal up-to-date.  

Succesvolle praktijk(voorbeeld)en
Na een welverdiende zomervakantie houden we in deze PM Actueel nog even de positieve vibes vast. We bespreken een aantal succesvolle praktijk(voorbeeld)en. Bewezen successen waarmee jij in je eigen praktijk misschien ook je voordeel kunt doen. Dat wordt een waardevol uurtje.

Heb je zelf recent binnen jouw praktijk met succes iets ingevoerd, aangepakt, bereikt dat je wilt delen? Stuur een bericht naar onze hoofdredacteur Martin Zuithof (martin@medischondernemen.nl) en hij neemt graag contact met je op voor eventueel een bijdrage aan dit webinar en/of een artikel op onze site én in het themanummer Succesvol Ondernemen dat begin september verschijnt.

Deelname kost €50,-. Leden van het PraktijkmanagersNetwerk mogen gratis deelnemen.

 

Datum / tijd

24 september 2024
Aanvang: 11.30 uur

Prijs

€50,-

Locatie

near_meOnline