PM Startersdag

nov4
Op 4 november organiseert het Praktijkmanagersnetwerk de online Startersdag speciaal voor de ‘startende’ Praktijkmanager in iedere medische praktijk. Deze online Startersdag begint om 10:00 en duurt tot 12:30.

Tijdens deze Meetup  voor startende praktijkmanagers op 4 november 2021 van 10.00 - 12.30 uur bespreken we twee relevante thema’s uit het dagelijks werk van praktijkmanagers in de eerste lijn. En is er volop ruimte om dié vragen en ervaringen te delen waar je tegenaan loopt als je nog niet zo langs als praktijkmanager actief bent. De volgende twee ervaren sprekers verzorgen een interactieve sessie: 

  • Kirsten Baane  (oprichter van Fysiopromoter) deelt haar rijke kennis en ervaring op onder meer de zichtbaarheid in en rondom de praktijk en online! Je noteert, ongeacht de type praktijk waar je werkt, gegarandeerd een aantal verbeterpunten voor je eigen praktijk waarmee je vanaf 4 november samen met je collega’s aan de slag kunt.  

  • Maaike van der Mee (eigenaar van Dutch Dental Academy) neemt je mee langs de belangrijkste basisprincipes van succesvol leiding geven. Met haar grote eigen ervaring én trainingskwaliteiten weet ze je gegarandeerd te boeien én van handige handvatten te voorzien. 

  • Het derde en laatste deel van deze Meetup is een Durf te Vragen blok waarin de deelnemers elkaars vragen beantwoorden en ervaringen delen. Want samen sta je er niet alleen voor! 

Complete najaarskalender 
We bieden je niet één dag maar een half jaar aan kennis-, netwerk- en inspiratiemomenten aan. Waarmee je jezelf, je team, je praktijk en je netwerk op een leuke manier verder kunt ontwikkelen. 

Keuzemenu
Met de Passe Partout kun je aan de complete najaar kalender meedoen. 

Onderdeel Als lid Als niet lid
Meet Up (per editie)  € 49,50,-  € 95,-
Durf te vragen  € 49,50,-  € 95,-
MO Plek Gebruikersbijeenkomst  Gratis  Geen toegang
Regiobijeenkomsten  Gratis  Geen toegang 
Keynote Meeting  € 125,-  € 195,-
Nieuwjaarsbijeenkomst  € 125,-  € 195,-
Exclusief exemplaar onderzoek  € 49,50,-  € 95,-

Passe Partout

 € 245,-

 € 395,-

Lees meer over de najaarskalender en schaf een Passe Partout aan of meld je aan voor losse bijeenkomsten.

 
Blijf op de hoogte van bijeenkomsten zoals deze én van het laatste nieuws via onze nieuwsbrief  
Meld je aan voor de nieuwsbrief 

 

 

 

Datum / tijd

4 november 2021
Aanvang: 10.00 uur

Locatie

near_meOnline