Payt - het voordelige en vriendelijke alternatief voor factoring

donderdag 20 oktober 2022
timer 3 min

(Beeld: Payt)

U heeft wellicht onze naam al eens voorbij zien komen. Als een nieuwe speler in de mondzorg met een voordelig alternatief voor factoring. In de afgelopen maanden hebben meer dan 150 mondzorgpraktijken de weg naar Payt weten te vinden. De meeste van die praktijken maakten daarbij de overstap van factoring naar Payt. Dit gaf ons nog beter zicht op de overeenkomsten en verschillen met factoring, omdat je daar logischerwijs ook mee wordt vergeleken door de nieuwe klanten.

Het idee is eigenlijk vrij simpel. Met Payt blijft u ‘in control’ over uw eigen declaraties, facturen en patiëntrelaties. Payt biedt u de meest complete software voor clearing en facturatie zodat u wel het gemak heeft dat u kent van factoring, maar zonder de nadelen voor u en de patiënt.  

Het is natuurlijk best spannend om een bedrijfsproces dat vaak jaren is uitbesteed zelf te gaan doen. Wat komt er bij kijken? Gaat dat wel goed met die grote verzekeraars? Wat voor reacties krijg ik dan binnen van patiënten? Wat verandert er voor onze financiële administratie? Wij willen feitelijk nog beter ontzorgen dan bij uitbesteden. Door meer automatisch te verwerken, meer inzicht te bieden en meer regelruimte te bieden aan de praktijk, om te doen wat in het belang is van de praktijk en de patiënt. 

Hoe dat praktisch werkt? We bieden veel slimme en gebruiksvriendelijke functies aan speciaal voor de mondzorg naast de standaard mogelijkheden. Zo staat er een QR-code en iDEAL-betaallink op elke factuur. Krijgen patiënten toegang tot een factuurportaal. Kun je als praktijk zelf binnen 10 seconden een betalingsregeling aanmaken. En stel je zelf in welke Vecozo-retourcodes automatisch mogen worden verwerkt tot een patiëntnota. En dat naast de automatische opvolging van facturen en het uitgebreide dashboard met openstaande omzet en lopende zaken.  

Payt op de Dental Expo 

Benieuwd naar de voordelen voor uw praktijk? Bezoek onze stand (A127) op de Dental Expo of ga naar software.payt.nl/voor-de-mondzorg  

 

Payt B.V.  
Ubbo Emmiussingel 21 
9711 BB Groningen 
Postbus 1188 
9701 BD Groningen 

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.