Deel je succes en kennis in ons netwerk!

woensdag 9 maart 2022

Foto: Shutterstock

De Dag van de Praktijkmanager wil je niet missen. Het is dé kans om je collega’s weer live zien. Maar ook om onderling informatie, kennis en ervaringen te delen. Dat is immers ook de kracht van ons netwerk.

Wij bieden je de gelegenheid om van elkaar te leren en elkaar verder te helpen. Dat doen we op twee manieren. 

Vraag? Stuur hem in!

Geef door welke vraag of kwestie je bezighoudt en waarover je van een collega of expert wil horen hoe deze dat heeft aangepakt en opgelost. Dat kunnen vragen zijn op elk van de drie kernthema’s van de dag: jezelf, je team, je praktijk(houder).

Antwoord? Verzorg een pitch!

Wat heb jij meegemaakt waar je collega’s van kunnen leren? Hoe heb jij het aangepakt? Deel je ervaring met ons, daar zijn we immers een netwerk voor. We bieden je een podium om in een paar minuten de presentatie van je leven te geven over een bepaald project dat je succesvol hebt afgerond, of over iets waarvan je vindt dat het een idee is dat verspreid moet worden. Ook hier kun je denken aan de drie kernthema’s van de dag: jezelf, je team, je praktijk(houder).

Wat moet je doen?

Help jezelf én je collega’s en stuur je vraag en/of antwoord voor 1 april naar corina@medischondernemen.nl. We maken dan begin april de selectie en vullen daarmee drie keer een interactieve vraag- en antwoordsessie onder leiding van Charlotte van den Wall Bake. We nemen uiteraard tijdig contact op met degene die een pitch gaat doen. 

Wil je dit graag doen, maar heb je nog wat tips nodig? Dan organiseren we graag een online sessie presentatietechnieken met Charlotte van den Wall Bake.  


 

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.