Eerste Ledendag: Jij en jouw vragen en kennis staan centraal

dinsdag 13 april 2021

Foto: Shutterstock

Op onze eerste Ledendag op 27 mei gaat het om verbinding. Welke vraag heb je, wat wil jij leren, maar ook: wat is jouw deskundigheid en wat wil je graag met je collega’s delen? Wij koppelen vragen aan antwoorden en matchen je met collega’s!

De Ledendag wordt een soort Marktplaats van ideeën, oplossingen, vragen, tips, kennis, antwoorden en inzichten. Het belooft een waardevolle meeting te worden.

In aanloop naar, tijdens én na de bijeenkomst koppelen we vragen aan antwoorden. Dat niet alleen: ervaren praktijkmanagers matchen we met minder ervaren leden en ook verbinden we mensen met dezelfde achtergrond en (zakelijke) interesses aan elkaar. 
Deelname aan de Ledendag is gratis. Je ‘betaalt’ met je vraag en/of je kennis! 

Aanvulling

Daarmee is de Ledendag een belangrijke aanvulling op de rest van het jaarprogramma waar kennis centraal staat in de Meetups en webinars, en het plezier, het feestelijke en het inspirerende op de jaarlijkse Dag van de Praktijkmanager. Heb je de datum al genoteerd? Dit jaar vindt deze dag plaats op 21 september in Theater Gooiland in Hilversum.

Geef je vragen en competenties door via onderstaand formulier.

Heb je je nog niet aangemeld voor de Ledendag op 27 mei? Dat kan hier.

 

Ik denk dat ik van alle bovenstaande onderwerpen wel enige kennis te hebben opgedaan in de afgelopen jaren, maar ben niet ‘gespecialiseerd’ in één van deze onderwerpen. Ik heb wel ervaring opgedaan in het coördineren van een verbouwing en daarbij wijziging van werkwijze van onze huisartsengroepspraktijk (soort fusie van praktijken).

Ik heb meer verstand van de mens-kant van personeelsmanagement, dan met wet- en regelgeving.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.