Friese praktijkmanagers mondzorg: Kom naar de online regiobijeenkomst op 21 april!

donderdag 8 april 2021
Praktijkmanagers Afke Zijlstra en Maria de Vries zijn de nieuwe regiocoördinatoren van het PM Netwerk regio Friesland. Zij willen het netwerk een nieuwe boost geven. Daarom organiseren zij op 21 april een online bijeenkomst voor praktijkmanagers die in een mondzorgpraktijk werken. Met een inhoudelijk thema: Hoe vul ik de gaten in de agenda? Je bent ook van harte welkom als je geen lid bent van het Friese netwerk!

‘Zelf ben ik al een jaar of negen lid van ons netwerk hier in Friesland. Ik heb er altijd veel aan. Toen ik begon als praktijkmanager had ik geen achtergrond in de tandheelkunde. Omdat je tegen dezelfde zaken aanloopt, kun je veel van elkaar leren. We hebben nu een trouwe groep maar willen ons netwerk graag uitbreiden. Het is zonde dat we niet meer gebruik maken van elkaars kennis en ervaringen! Vandaar dat we deze bijeenkomst organiseren om ons netwerk een impuls te geven. Ook praktijkmanagers uit de mondzorg en uit onze regio zijn van harte welkom’, zegt Afke Zijlstra, praktijkmanager bij tandartsenpraktijk Trynwalden.

Thema: Hoe voorkom je gaten in de agenda?

Om de bijeenkomst voor iedereen de moeite waard te maken, hebben de coördinatoren gekozen voor een inhoudelijk thema. Ze hebben een expert uitgenodigd: Margreet Wielinga van Dentiva. Zij gaat een onderwerp behandelen dat elke praktijkmanager herkent: de agenda lijkt helemaal vol en dan ineens heb je ’s middags en de dag daarop toch gaten in de agenda. Hoe kun je dat voorkomen? Hoe kun je het oplossen? En welke rol hebben de medewerkers van de receptie? Hoe kun je hen helpen dit knelpunt aan te pakken? Margreet reikt tips en trucks aan.

Ook niet-leden welkom!

Afke benadrukt dat praktijkmanagers in de mondzorg in Friesland die nog geen lid zijn van het netwerk ook van harte welkom zijn. ‘Je hoeft ook niet een ervaren praktijkmanager te zijn. Juist niet, ook als starter kun je veel aan deze bijeenkomst hebben.’

Geen lid maar toch meedoen? Meld je via de mail aan bij Afke

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.