Hoe staan de regio’s ervoor? Praat en denk mee tijdens online bijeenkomst op 16 december

maandag 22 november 2021

Foto: Shutterstock

We hebben als netwerk een aantal regio’s, waarbij een grote groep leden zich heeft aangesloten. Voor nieuwe leden is het misschien nog onduidelijk wat een dergelijk netwerk te bieden heeft. Daarom organiseren we op 16 december van 11.00 tot 12.00 uur een online bijeenkomst over de regionetwerken. Meld je aan! Laten we samen de regionetwerken een boost geven!

Voorafgaand aan de bijeenkomst is een mail verstuurd aan de regiocoördinatoren, met daarin een aantal vragen, zodat we een beeld krijgen van de kenmerken van elke regio. Elke regio zit immers anders in elkaar qua huidige en gewenste deelnemers en activiteiten bijvoorbeeld. Dat is op zich prima. Want juist bij de regio’s is het van belang dat je regelmatig met de juiste mensen aan tafel zit, zodat iedereen relevante informatie, kennis en inspiratie uit het netwerk haalt of met elkaar deelt. 

Meerwaarde

Tijdens de bijeenkomst praten we (nieuwe) leden bij over de regionetwerken. Meld het als je als coördinator uitleg wilt geven over je netwerk en de meerwaarde daarvan. We willen ook weten hoe we als PraktijkmanagersNetwerk de regio’s kunnen ondersteunen. De huidige regio’s vind je in MO Plek. 

Plannen 2022

Op basis van de inventarisatie zullen wij de informatie over de regio op de website plaatsen, zoals: 

  • welke regio’s zijn er;
  • wat zijn de kenmerken;
  • wie zijn of kunnen lid worden;
  • wie is/zijn regiocoördinator(en) met contactgegevens

Alle huidige en nieuwe leden willen we attenderen op de regio en hen koppelen aan de juiste regiocoördinator (als er een passende regio is). Of kijken of het mogelijk is dat er een nieuwe regio wordt gestart.

Meld je hier aan.

Lees meer
PraktijkmanagersNetwerk: ‘Kira Schouten: ‘Sluit je aan bij een regionetwerk. Het is leerzaam en gezellig’,  24 augustus 2021
 

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.