Kick off voor nieuwe regio’s op 14 en 23 juni. Iets voor jou?

maandag 16 mei 2022

Foto: Shutterstock

Volgend maand zijn er twee kick off online bijeenkomsten voor het opzetten van een nieuwe regio. De eerst vindt plaats op 14 juni om 10.00 uur en is bedoeld voor praktijkmanagers uit de omgeving van Eindhoven en/of Noord-Limburg. De tweede is op 23 juni, ook om 10.00 uur. Praktijkmanagers werkzaam in een fysiotherapiepraktijk in het hele land kunnen zich hiervoor aanmelden.

Momenteel heeft ons netwerk zes actieve regio’s. Een overzicht van deze regio’s vind je hier. Je ziet dat nog niet alle regio’s vertegenwoordigd zijn in ons netwerk. Maar daar komt verandering in!

Ratna Looijmans, werkzaam in een tandartsenpraktijk in Tegelen, en Marleen Bosmans die in een fysiotherapiepraktijk in Oisterwijk werkt, willen verkennen of er collega’s zijn die ook willen deelnemen aan een regionaal of lokaal netwerk. Ze krijgen daarbij hulp van het PraktijkmanagersNetwerk.

Marleen komt graag in contact met praktijkmanagers die ook in een fysiotherapiepraktijk werken - en dat mag in het hele land zijn. Ook voor Ratna geldt dat zij wil netwerken met collega’s uit diverse typen praktijken,

Wensen verkennen

Heb jij belangstelling voor een van beide netwerken? Doe dan mee met de kick off! Daarin gaan we gezamenlijk bekijken waar behoefte aan is. Jullie bepalen zelf hoe het netwerk eruit zou moeten zien, hoe vaak jullie bij elkaar willen komen en wat jullie willen bespreken. Het PraktijkmanagersNetwerk kan dit faciliteren. 

Wil jij je aansluiten bij een van deze twee netwerken? Meld je dan hier aan. 
 

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.