Nieuwjaarsbijeenkomst op 20 januari: Ga voor persoonlijke en professionele groei!

maandag 6 december 2021

Foto: Shutterstock

De afgelopen maanden hebben we ingezet op investeren in jezelf en in het vak. Volgend jaar starten we met een online Nieuwjaarsevent dat de aftrap vormt van een periode waarin je verder kunt groeien in je vak en kunt leren van vakgenoten. We gaan samen aan de slag met (persoonlijke) doelen voor 2022. Maaike van der Mee en Wypke Zuidweg houden een presentatie.

Het PraktijkmanagersNetwerk is jullie netwerk, jullie kunnen meedenken en meebepalen. Welke thema’s willen jullie aan bod laten komen? Of hebben jullie andere ideeën? Daarom vragen we om jullie persoonlijke doelen kenbaar te maken. Zodat we daar met ons programma op in kunnen spelen.

Exclusief voor leden

In MO Plek vind je - exclusief voor leden van het netwerk dus - de link waarmee je jouw (persoonlijke) doelen voor komend jaar, voor jezelf, je team, je praktijk en om het vak te versterken, kunt opschrijven. Gebruik je onze communitytool MO Plek nog niet, dan is dit het moment om dat te gaan doen!

Presentaties

Een team goed aansturen en leidinggeven, wat komt daar allemaal bij kijken? Ben je als praktijkmanager betrokken bij samenwerking in de wijk? Wil je meer weten over welke rol je daar kunt vervullen en welke competentie je daarbij nodig hebt? Maaike van der Mee en Wypke Zuidweg geven tijdens deze bijeenkomst een presentatie over deze onderwerpen. 

Programma 2022

We zijn al volop bezig om het programma voor komend jaar op te zetten. Denk aan de Dag van de Praktijkmanager, de Ledendag, maar ook bijeenkomsten voor praktijkmanagers die als zzp’er werken of voor regiocoördinatoren.
De Raad van Advies is ook uitgenodigd om onze plannen samen vorm te geven. 

Vanwege de omstandigheden rond corona en de maatregelen hebben we besloten om het Nieuwsjaarsevent online te doen.

Meld je hier aan.
 

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.