Onderzoek naar mening praktijkhouder over zijn/een praktijkmanager. Denk je mee?

woensdag 2 juni 2021
timer 3 min

Foto: Shutterstock

Hoe denkt een praktijkhouder over zijn/een praktijkmanager? Het PraktijkmanagersNetwerk gaat dit onderzoeken. Heb je tijd en zin om mee te denken over de opzet van dit onderzoek? Op 16 juni van 11.00 tot 12.00 uur willen we samen met een aantal leden en experts in een online bijeenkomst de basis leggen voor het onderzoek.

Mijn praktijkmanager is onmisbaar … 

Steeds meer praktijken in de eerste lijn hebben een praktijkmanager (parttime) in dienst. Andere praktijken organiseren het anders. Hoe wordt deze keuze gemaakt? Welk beeld heeft de praktijkhouder van een praktijkmanager? Wat zijn de verwachtingen? Hoe tevreden is men? Deze en tal van andere vragen gaan we voorleggen aan praktijkhouders uit alle type praktijken in de eerste lijn.  

Periodiek onderzoek 

Als netwerk polsen we al regelmatig hoe praktijkmanagers aankijken tegen hun rol binnen de organisatie, hun positie in het team en ten opzichte van de praktijkhouder(s), hoe tevreden men is, en meer. Om het beeld nog completer te krijgen, starten we een onderzoek naar de mening van een praktijkhouder over de functie van praktijkmanager. Zowel praktijkhouders met als zonder praktijkmanager wordt gevraagd om aan te geven hoe men de functie ziet, wat de verwachtingen zijn en hoe de waardering en beloning is. Ook willen we weten welke belangrijke factoren vandaag en in de toekomst de functie bepalen. 

Plus: personeelszaken inventarisatie

Tijdens de adviesraadbijeenkomst willen we ook graag bespreken hoe we als netwerk nog beter kunnen gaan voorzien in de grote behoefte aan kennis rond personeelszaken in de breedste zin van het woord.

Denk je mee?

Op 16 juni van 11.00 tot 12.00 uur willen we samen met een aantal leden en experts in een online bijeenkomst de basis leggen voor het onderzoek. Tijd en zin om een uurtje mee te denken? Meld je dan vandaag nog aan door een mail te sturen naar geert@medischondernemen.nl. 
Stuur ook een mail als je mee wilt denken, maar op 16 juni niet beschikbaar bent óf op voorhand vragen hebt. 

Ik wil zeker graag meewerken om dit onderzoek mogelijk te maken.

Te laat voor de oproep maar geïnteresseerd in meedenken.
Vriendelijke groet, Yvonne Duyverman, praktijkmanager

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.