PM-leden nemen initiatief tot nieuwe regio's: Noord Limburg/Oost Brabant, Drenthe en Fysiotherapie

maandag 24 oktober 2022
timer 3 min
Kick off van nieuwe regio’s

Kick-off van nieuwe regio’s

Een van de pijlers van het PraktijkmanagersNetwerk zijn de regio’s. Praktijkmanagers uit dezelfde regio helpen elkaar met voorkomende vragen en ontmoeten elkaar bij de bijeenkomsten die door het jaar heen worden georganiseerd. Op deze site vind je een actueel overzicht van de huidige regio’s, inclusief de mogelijkheid om je bij een bestaande regio aan te sluiten. Of kom langs bij een van de kick-offs.

Kick off van nieuwe regio’s

Op initiatief van een aantal leden van ons netwerk gaan we dit najaar een aantal kick-off bijeenkomsten organiseren in gebieden waar nog geen vaste regio is georganiseerd. Tijdens deze kick-offs maak je kennis met collega’s ‘uit de buurt’, praat een van de PM Experts je bij én kun je uiteraard aangeven of je je bij deze nieuw op te richten regio wil aansluiten. Kijk hier voor het actuele overzicht van de regionetwerken. 

Kick off Regio Noord Limburg/Oost Brabant

Onder leiding van Ratna Looijmans en Aldo Boon organiseren we een ochtend voor praktijkmanagers uit de mond- of huisartsenzorg met het volgende programma:

10.00 Welkom door Geert Dijkstra (PraktijkmanagersNetwerk)
10.10 Kennissessies door Joost de Waard over kernelementen in HR
11.00 De meeste gestelde praktijkvragen. Gesprek onder leiding van Ratna en Aldo.
11.45 Gaan we een regio oprichten? En hoe ziet die er uit?
12.15 Napraten en lunch (optioneel)

Datum: 15 november 10.00 – 12.30 
Locatie: Steenovenweg 5, Helmond
Aanmelden: Schrijf je in via onze agenda

Kick off netwerk Fysiotherapie

Onder leiding van Maaike van ‘t Hoen en Mike Scholten organiseren we een ochtend speciaal voor praktijkmanagers in de fysiotherapie ongeacht waar ze dat in het land doen. Het programma voor deze bijeenkomst ziet er als volgt uit:

10.00 Welkom door Geert Dijkstra (PraktijkmanagersNetwerk)
10.10 Kennissessie door Joost de Waard over kernelementen in HR
11.00 Sessie onder leiding van Maaike en Mike over ded Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI). Waarom is GLI een goed idee voor jouw  praktijk? Met vragen als: hoe zet ik de GLI op? Welke do's en don'ts zijn er? Welke eisen moet je aan voldoen? Welke GLI programma's zijn er? En welke voor- en nadelen kent elk programma voor jou als praktijk? Hoe maak je rendement op de GLI?
11.45 Gaan we een regio oprichten?
12.15 Napraten en lunch (optioneel)

Datum: 17 november 2022
Locatie: volgt (centraal in het land)
Aanmelden: Schrijf je in via onze agenda

Kick off Drentse huisartsen

Tot slot zijn we partner van de Startbijeenkomst Praktijkmanagers Huisartsenpraktijken Netwerk Drenthe die op 27 oktober wordt georganiseerd. Meer informatie, programma en aanmeldmogelijkheid vind je op de scholingspagina van www.hzd.nu.