Veel belangstelling voor eerste Ledendag

maandag 15 maart 2021
Op 27 mei vindt de eerste Ledendag plaats en dan halen leden van het Praktijkmanagersnetwerk het maximale uit hun lidmaatschap. In een gevarieerd online programma staan kennisuitwisseling, netwerken en coaching centraal. De belangstelling is groot. Het belooft een waardevolle meeting te worden.

De Ledendag wordt een soort Marktplaats van ideeën, oplossingen, vragen, tips, kennis, antwoorden en inzichten. Onder het mom van ‘delen is het nieuwe hebben’.

Wat wil jij leren, weten, waar loop jij tegen aan? Maar ook: wat heb jij bedacht, ontwikkeld, uitgezocht en is handig om te delen? Waar heb jij deskundigheid op? Stel je vraag en wij matchen je met praktijkmanager(s) uit het netwerk die daar een antwoord op heeft/hebben.

Je 'betaalt' met je vraag en/of kennis!

Deelnemers krijgen binnenkort een uitnodiging om via onze communitytool MO Plek hun vragen en competenties door te geven. Zodat we in aanloop naar de Ledendag matches kunnen maken op weg naar waardevolle oplossingen en verbindingen.
Deelname is gratis. Je ‘betaalt’ met je vraag en/of je kennis!
 

Waardevol (nieuw) onderdeel van het jaarprogramma 

Op de Ledendag staat de verbinding tussen leden centraal. In aanloop naar, tijdens én na de bijeenkomst koppelen we niet alleen vragen aan antwoorden, maar ook ervaren en minder ervaren leden en mensen met dezelfde achtergrond en (zakelijke) interesses.

Daarmee is de Ledendag een belangrijke aanvulling op de rest van het jaarprogramma, waar kennis centraal staat in de Meet Ups en trainingen, en het plezier, het feestelijke en het inspirerende op de jaarlijkse Dag van de Praktijkmanager. Dit event vindt dit jaar plaats op 21 september in Theater Gooiland in Hilversum. 

Doe je ook mee? 
Deze Ledendag is exclusief voor leden van het PraktijkmanagersNetwerk waarin we vooral de band tussen de leden willen versterken. Deze dag vindt plaats op 27 mei (de Dag van de Praktijkmanager verschuift naar september) en duurt van 09:00 tot 12:30 uur. 

Meld je hieronder aan