De plannen voor 2024: Hoe wil jij je dit jaar ontwikkelen? Geef je input!

maandag 29 januari 2024
timer 3 min

(Foto: Shutterstock)

Zo aan het begin van het nieuwe jaar updaten we je graag over de plannen en activiteiten van het PraktijkmanagersNetwerk. Een kalender waarmee we iedere praktijkmanager willen bedienen, ongeacht in welk type praktijk je werkzaam bent en hoeveel ervaring je hebt. De kalender willen we graag samen met jullie verder invullen. Vandaar dat we het overzicht afsluiten met een korte vragenlijst waarin jij jouw ontwikkeldoelen kunt aangeven. PraktijkmanagersNetwerk: Geef je input!

Dag van de Praktijkmanager op 16 mei: Profiteer van de vroegboekkorting!

Op 16 mei staat de zeventiende editie van de Dag van de Praktijkmanager alweer op het programma. Samen met de adviesraad werken we aan een dag vol kennis, netwerk en ontspanning om onze belofte ‘Vier je vak’ ook dit jaar waar te maken. Profiteer tot 1 februari van de vroegboekkorting op. Kijk voor alle informatie en het aanmelden op de site: Dag van de Praktijkmanager.

De Ledendag

In het najaar gaan we graag met alle leden om tafel om bij te praten, ervaringen uit te wisselen en te leren van elkaar. Echt een dag(deel) voor en door de leden. Zodat je het maximale uit het netwerk haalt. We maken de datum zo snel mogelijk bekend.

PM Actueel

In nauwe samenwerking met onze partners en experts organiseren we minimaal 4 keer per jaar een PM Actueel webinar. Goede inhoud, actuele onderwerpen, volop interactie en gelegenheid om je eigen vragen ook beantwoord te krijgen. En gratis voor leden. Op 4 april staat bijvoorbeeld het Actueel-webinar ‘Estate planning’ op de agenda.

Masterclasses

Verder plannen we ook dit jaar weer een paar masterclasses waarmee je je kennis kunt uitbreiden of updaten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een masterclass van Mascha van Wermeskerken over jouw strategische jaarplan. Houd de agenda in de gaten voor actuele informatie.

Vijf thema’s uitgediept

MedischOndernemen en PraktijkmanagersNetwerk besteden aandacht aan alle belangrijke thema’s die spelen bij jullie in de praktijk. Op de sites vind je regelmatig nieuwe artikelen, achtergronden, nieuws en meer. Vijf thema’s krijgen dit jaar extra aandacht:

  • Personeel (februari/maart)
  • Duurzaamheid en pand (april/mei)
  • Succesvol ondernemen (juni/juli)
  • Wet- en regelgeving (september/oktober)
  • Innovatie en digitalisering (november/december)

Als lid van het netwerk krijg je automatisch de nieuwsbrieven én digitale magazines over deze thema’s toegestuurd. En je kunt ze nalezen in de bibliotheek waar je als lid exclusief toegang toe hebt.

MO Plek

Verder heb je als lid exclusief toegang tot onze kennis- en netwerktool MO Plek. Stel 24/7 je vragen, maak gebruik van de vele checklists en kom met elkaar in contact. Wanneer heb jij voor het laatst MO Plek bezocht?

Regiobijeenkomsten

Vanaf de oprichting van het netwerk worden er in diverse regio’s jaarlijks een aantal bijeenkomsten georganiseerd. Wellicht schuif je al aan? Anders kun je hier - De kracht van jouw regio - kijken of er een regio in jouw buurt is en je belangstelling kenbaar maken bij een van de coördinatoren.

Buddy

Ook kun je je als lid aanmelden voor coaching door een van de ervaren praktijkmanagers uit het netwerk. Meer weten of aanmelden? Meld je aan voor Buddy's!

Geef je input

Om alle activiteiten ook dit jaar zo goed mogelijk af te stemmen op jullie wensen, willen we je vragen om een paar vragen te beantwoorden. Het duurt maximaal 5 minuten. Dank daarvoor! Vul je input in zodat we het programma zoveel mogelijk op jullie wensen kunnen afstemmen. Klik hier voor het formulier: PraktijkmanagersNetwerk: Geef je input!

Als PraktijkmanagersNetwerk willen we samen graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van jezelf, je team, je praktijk en het vak. Help jij mee? En heb je verder nog vragen of opmerkingen? Stuur dan een mailtje naar Geert Dijkstra.