Dag van de Praktijkmanager op 21 september: Jij staat in het zonnetje!

maandag 7 juni 2021

Foto: Shutterstock

Op 21 september vieren we ons vak tijdens de Dag van de Praktijkmanager. Het is dé kans om hopelijk weer eens fysiek vakgenoten te ontmoeten en bij te praten. En om nieuwe kennis op te doen. Maar dat niet alleen: we gaan je ook in de watten leggen.

Je verdient het om na de afgelopen hectische maanden in het zonnetje gezet te worden. Laat je schouders masseren of een mooie profielfoto maken! Geniet van de lekkere hapjes en drankjes, het is ook een feestelijke dag.

Voor ieder wat wils

Het aantal praktijkmanagers groeit. We stemmen de inhoud van ons programma daarom af op de startende, gevorderde en ervaren praktijkmanager en gaan sessies op maat aanbieden. Denk daarbij ook aan verdiepingssessies met specifieke thema’s die spelen bij praktijkmanagers in mondzorg-, huisarts- en andere praktijken.

Zo is er bijvoorbeeld een workshop over declareren. Of over hoe je de optimale taakverdeling in je team krijgt. Loop je in je werk tegen vragen en knelpunten aan die energie slurpen? Je vakgenoot Latifa Brons vertelt hoe zij het aanpakt.
Ook gaan we op een leuke manier de regionale netwerken versterken.

Natuurlijk zijn onze experts Charlotte van den Wall Bake, Joost de Waard van Visser & Visser en jurist Jolanda van Boven ook van de partij om HR-kwesties en juridische actualiteiten te bespreken. 

Je stelt je eigen programma samen

Het programma bestaat dus uit een mix van kennis, netwerken en fun. Met een flink aanbod van keynotes, workshops, presentaties en netwerkmomenten stel je helemaal op maat je eigen programma samen.  

Al enthousiast? 

De Dag van de Praktijkmanager is een dag lang optrekken met gelijkgestemden.
Tijdens deze dag: 

  • Volg je interactieve workshops   
  • Praat je bij met (on)bekende vakgenoten  
  • Leer je van experts op verschillende thema’s  
  • Geniet je van heerlijke catering  
  • Luister je naar inspirerende verhalen  
  • Laat je je de hele dag in de watten leggen!  

Meld je hier aan.
 

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.