De kracht van jouw regio

dinsdag 1 maart 2022

Foto: Shutterstock

Onze regio’s vormen een belangrijke pijler onder ons netwerk. We zijn er de afgelopen weken actief mee aan de slag gegaan. In overleg met de regiocoördinatoren hebben we relevante gegevens per regio op de website gezet. Ben je nog niet bij een regio aangesloten? Kijk waar dat kan bij een bestaande regio. Of stuur een mailtje, dan kunnen we samen met jou de belangstelling peilen voor een nieuw op te richten regio.

In de lokale en regionale netwerken ontmoeten vakgenoten elkaar. Door de regio’s zo beter in beeld te brengen, wordt het ook voor nieuwe leden gemakkelijker om zich aan te melden bij een regio. 

Bestaande regio’s 

Vanaf de start van het PraktijkmanagersNetwerk is een aantal regio’s gestart met bijeenkomsten en het delen van kennis, vaak op de praktijk van een van de leden. Er zijn inmiddels regio’s waar elke praktijkmanager welkom is, ongeacht het type praktijk waar iemand werkt en de ervaring. Er zijn ook regio's waarbij alleen praktijkmanagers werkzaam in grote mondzorgpraktijken zich kunnen aansluiten. 
De leden bepalen zelf hoe vaak ze bijeenkomsten hebben (fysiek of online) en wat ze bespreken. Ook worden er gastsprekers uitgenodigd.

Ga hier naar het overzicht van de bestaande regio’s 

Nieuwe regio oprichten?

Nog lang niet alle regio’s zijn vertegenwoordigd in ons netwerk. Zie je de waarde van een regio in jouw buurt? Wil je samen met ons inventariseren of er meer collega’s belangstelling voor hebben? Laat het ons weten! We plannen dan een regio kick-off, waarvoor we iedereen in jouw regio uitnodigen en peilen of er belangstelling is om een regio op te richten. Stuur een mail naar Corina de Feijter (corina@medischondernemen.nl) of Geert Dijkstra (geert@medischondernemen.nl). 

Dag van de Praktijkmanager

Een aantal regiocoördinatoren heeft al toegezegd aanwezig te zijn bij de Dag van de Praktijkmanager op 19 mei in Amersfoort. Voor jou de kans om kennis te maken en te horen wat de regio jou te bieden heeft.

Op 7 april organiseren we een regiocoördinatorenoverleg.

Lees meer:

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.