Zin in 2023! Nieuwe wensen, kansen, dromen en ideeën

donderdag 19 januari 2023
timer 4 min
De Dag van de Praktijkmanager op 19 mei 2022 (Foto: Martin Hols/The Arrows)

De Dag van de Praktijkmanager op 19 mei 2022 (Foto: Martin Hols/The Arrows)

Een nieuw jaar met nieuwe wensen, kansen, dromen en ideeën is begonnen. We hopen dat het een goed en gezond 2023 voor je wordt, zakelijk en privé. Als PraktijkmanagersNetwerk hebben we ook zin in een mooi nieuw jaar. Samen met jullie.

We zetten de plannen hier graag even kort op een rij. Activiteiten waar leden gebruik van kunnen maken om kennis te groten, ervaringen te delen en het netwerk te versterken.

Zes thema’s in 2023 centraal

Er verschijnen dit jaar geen vier maar zes magazines MedischOndernemen, met daarin het PM Katern. Zes magazines en dus zes thema’s: personeel, inkoop, marketing, wet- en regelgeving, innovatie en digitalisering en we sluiten af met ‘de succesvolle praktijkmanager’. 

Bibliotheek

Leden van netwerk krijgen binnenkort exclusief toegang tot de Bibliotheek waarin je alle magazines 24/7 terug kunt lezen. 

PM Actueel

Een maand na de verschijning van elk magazine organiseren we een PM Actueel. Een kort en krachtig webinar van een uur waarin experts ingaan op het betreffende thema én op jouw vragen! Deelnamekosten bedragen € 50,-. Leden mogen gratis deelnemen aan deze zes webinars. 

25 mei de Dag van de Praktijkmanager: al 16 jaar hét feest voor elke praktijkmanager

Noteer alvast de 16e editie van de leukste werkdag van het jaar. Met de energie van de jubileumeditie van vorig jaar (gewaardeerd met een 8) zijn we volop aan de slag om een programma samen te stellen met voor elk wat wils: voor zowel startende als senior praktijkmanagers uit alle sectoren van de eerste lijn en mondzorg. 

Najaarsbijeenkomsten

In het najaar staan een aantal bijeenkomsten op de planning specifiek voor een bepaalde groep praktijkmanagers. Zodat we echt de diepte in kunnen gaan op wat er speelt bij bijvoorbeeld praktijkmanagers in de huisartsenzorg, mondzorg, fysiotherapie of juist bij senior praktijkmanagers. 

Onderzoek Praktijkhouders

Op korte termijn start het onderzoek naar wat praktijkhouders vinden en verwachten van de functie praktijkmanager. Alleen leden en deelnemers aan de Dag van de Praktijkmanagers krijgen gratis een exemplaar van het rapport toegezonden. 

Buddy's

Op initiatief van een aantal leden zijn we vorig jaar gestart met het buddy-concept. Senior leden stellen hun kennis en ervaring beschikbaar aan startende praktijkmanagers. De eerste koppelingen zijn gelegd. Meld je vooral aan als je ook aan een buddy gekoppeld wilt worden! (Lees meer: Wil je ook een buddy?)

MO Plek

Velen van jullie maken al gebruik van de handige 24/7 functies van hét communitytool MO Plek. Met tal van handige documenten en checklists, het handige overzicht van leden en vooral de Durf te Vragen-functie waarin alle mogelijk vragen van leden door andere leden en experts beantwoord worden. Nog niet actief? Activeer vandaag je account en download de app (Zie hiervoor: MO Plek). 

Regio’s

Op diverse plekken in het land komen een aantal keren per jaar praktijkmanagers uit de betreffende regio bij elkaar om hun ervaringen uit te wisselen. En zich te laten bij praten door een van de PM Experts over een actueel thema. (Meer informatie over de regio’s vind je hier: De kracht van jouw regio.)

Vragen?

Heb je naar aanleiding van deze update vragen? Stuur een mail naar geert@medischondernemen.nl of klantenservice@medischondernemen.nl en we nemen direct contact met je op!

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.