Ledendag: Ontmoet vakgenoten, deel en vergaar kennis!

donderdag 20 mei 2021

Foto: Shutterstock

Volgende week donderdag is het zover: onze eerste Ledendag! De dag is bedoeld om elkaar beter te leren kennen en onze onderlinge band te versterken. Maar ook om kennis te vergaren en te delen en elkaar zo verder te helpen.

Tijdens de ledendag, exclusief voor leden van het PraktijkmanagersNetwerk, staan jij, jouw kennis en vragen centraal.

Aanmelden kan nog steeds.

We gaan op een interactieve manier met elkaar kennis maken. Je krijgt de mogelijkheid om verbinding te maken met een vakgenoot. Denk alvast na over de vraag aan welke collega je graag gekoppeld zou willen worden. Iemand met kennis over personeelsbeleid, het werken met een team, wet- en regelgeving? 

Durf te vragen

Er is een aantal sessies over interessante inhoudelijke onderwerpen waar jullie vooraf concrete vragen over hebben ingestuurd. Onze experts Charlotte van den Wall Bake en Joost de Waard zitten klaar om jullie vragen te beantwoorden.

Maar kennis zit natuurlijk ook bij jullie. Praktijkmanagers en leden van ons netwerk Marijke Blommendaal en Esther Gjaltema leiden sessies over digitalisering van de huisartsenzorg en praktijkaccreditatie.

Meld je aan voor de Dag van de Praktijkmanager
Op 21 september vieren we ons vak tijdens de Dag van de Praktijkmanager. Het wordt een dag met vakgenoten én topsprekers. Diverse onderwerpen waar jij dagelijks mee te maken hebt in je werk, komen aan bod in workshops en lezingen. En het wordt een feestelijke dag.
Hopelijk kunnen we elkaar dan weer fysiek ontmoeten en dat zal zijn in Theater Gooiland in Hilversum.
Meld je hier aan.

Links:

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Lazy-loading is enabled for both <img> and <iframe> tags. If you want certain elements skip lazy-loading, add no-b-lazy class name.